Σας έχουμε δείξει τα Access Point …
Σας παρουσιάσαμε την web κονσόλα μας …

Αλλά τι γίνεται με τα Switch;
Διάφορα μεγέθη για να ταιριάζουν στις ανάγκες σας, οικονομικά προσιτά …
Εργαζόμαστε τώρα στη γραμμή των διακλαδιών που διαχειρίζονται το cloud … Και θα λειτουργούν άψογα μαζί με τα Access Points μας!

Ένα μεγάλο σύνολο τεσσάρων Switch μοντέλων παράγονται. Οι μικρότερες δύο, οι PS8-L και PS24-L, έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο ανάπτυξης και είναι έτοιμες για μαζική παραγωγή, ενώ μια νέα γενιά Switch , το PS24 και το PS48, βρίσκονται σε εξέλιξη. Αυτή η νέα γενιά διαθέτει θύρες 4 x 10 Gbps SFP + uplink και δυνατότητα μεταγωγής υψηλής απόδοσης παρέχοντας το εύρος ζώνης που απαιτεί το δίκτυό σας σε προσιτά επίπεδα τιμών.

Τι πρέπει να περιμένετε;
Διάφορα μεγέθη, προσιτά αλλά ισχυρά
Με αντίστοιχα 8, 24 + 2 uplink, 24 + 4 uplink και 48 + 4 θύρες uplink, τα Switch μας θα είναι σε θέση να καλύψουν όλες τις ανάγκες σας. Όλα παρέχουν υψηλή συσσωρευμένη απόδοση και γρήγορες ζεύξεις ανερχόμενης ζεύξης, χωρίς να χάνουν ποτέ την προσιτή τιμή. Για να ανταποκριθούμε καλύτερα στις απαιτήσεις σας, διασφαλίσαμε επίσης ότι το PS24-L, το PS24 και το PS48 έχουν όλα το στήριγμα, ακόμη κι αν είστε ελεύθεροι να τα τοποθετήσετε σε ένα γραφείο, αν θέλετε.

Κανένα κρυφό κόστος
Μια δωρεάν άδεια χρήσης για την ισχυρή μας πλατφόρμα διαχείρισης cloud έρχεται με κάθε Switch – πληρώνετε όταν αγοράζετε πρώτα τις συσκευές σας και αυτό είναι!

Εύκολο στην ανάπτυξη, διαχείριση και παρακολούθηση
Τα Switch σας θα αυτοεξυπηρετούνται εύκολα, επιτρέποντάς σας να συνδέσετε και να παίξετε και να αποφύγετε την ατελείωτη χειροκίνητη βελτίωση και την επαχθή παρακολούθηση. Μέσω του σύννεφου μας, μπορείτε να αναπτύξετε εύκολα, να διαχειριστείτε και να παρακολουθήσετε πολλα switch και να ρυθμίσετε χιλιάδες θύρες ταυτόχρονα. Η διαμόρφωση VLAN δεν ήταν ποτέ τόσο απλή και φιλική προς το χρήστη! Μεταξύ όλων, θα είστε σε θέση να ενεργοποιήσετε την προτεραιότητα της κυκλοφορίας VLAN φωνής με ένα κλικ.

Αξιοσημείωτα πρωτόκολλα
Τα LLDP και SNMP μπορούν να ενεργοποιηθούν σε όλο το δίκτυο για τη συλλογή πληροφοριών στο παρασκήνιο. Στη συνέχεια, τα δεδομένα συγχωνεύονται έξυπνα με τα στατιστικά στοιχεία μας, προκειμένου να παρέχεται μια πλήρης επισκόπηση τοπολογίας που επιτρέπει ευκολότερη παρακολούθηση και αντιμετώπιση προβλημάτων. Προφανώς, δεν θα μπορούσαμε να χάσουμε το STP για να διασφαλίσουμε τη σταθερότητα του δικτύου σε πολύπλοκες ρυθμίσεις.

Πλήρης έλεγχος από ένα κατάστρωμα
Το εξαιρετικά επεκτάσιμο μας σύστημα διαχείρισης δικτύων cloud επιτρέπει την ομαλή ενσωμάτωση με το ήδη υπάρχον δίκτυο Plasma Cloud. Τώρα μπορείτε να διαχειριστείτε αβίαστα ολόκληρη την υποδομή σας από οπουδήποτε χρησιμοποιώντας ένα μόνο περιβάλλον εργασίας και να ενημερώσετε εύκολα το δίκτυό σας οποιαδήποτε στιγμή.

Χαρακτηριστικά κορυφαίας εγκοπής
Οι διακόπτες σύννεφων Plasma παρέχουν PoE σε κάθε θύρα Ethernet και τα μεγαλύτερα μοντέλα είναι ακόμη εξοπλισμένα με υποδοχές SFP ή SFP + για υψηλότερη απόδοση.

Θέλετε να μάθετε όλες τις τεχνικές λεπτομέρειες;
Μην κοιτάτε αλλού, έχουμε ετοιμάσει ένα γρήγορο ενημερωτικό δελτίο για την ευκολία σας.


PS8-L
PS24-LPS24PS48
10 / 100 /1000 Mbps Ports8242448
100 / 1000 Mbps SFP Slots4
10 Gpbs SFP + Slots44
RAM256 MB256 MB512 MB512 MB
FLASH32 MB32 MB128 MB128 MB
PoE Budget55W250W410W740W
Switching Capacity16 Gbps56 Gbps128 Gbps176 Gbps
Mounting OptionsDesktop, Wall mountDesktop, Wall mount, Rack mountDesktop, Wall mount, Rack mountDesktop, Wall mount, Rack mount
Power SupplyExternalInternalInternalInternal
Dimension (W x D x H)240 x 105 x 27 mm

Comments are closed