Πριν κοιμηθείτε, πάνω από το 90% του μυαλού σας αρχίζει να φαντάζει πράγματα που θα θέλατε να συμβεί. Αν σκεφτήκατε ποτέ πόσο θα ήταν να καταφέρετε να λύσετε τα προβλήματα WiFi, συνεχίστε να διαβάζετε, επειδή μας αρέσει να κάνουμε τα πράγματα να γίνονται πραγματικές.

Το Plasma Cloud ετοιμάζεται για το μεγάλο λανσάρισμά του από όλες τις πλευρές: λογισμικό, υλικό και υποστήριξη. Σε αυτό το άρθρο, θέλουμε να σας τρέξουμε με τους τρόπους με τους οποίους μπορείτε τώρα να αρχίσετε το Plasma να προετοιμαστείτε.

  1. Λογισμικό: Το Plasma Cloud είναι έτοιμο για παραγωγή
    Η ομάδα των μηχανικών μας εργάστηκε σκληρά μαζί με διάφορους πελάτες τους τελευταίους μήνες. Οι πρώτοι υιοθετητές έδωσαν πολύτιμη ανατροφοδότηση, ώστε να μπορέσουμε να διορθώσουμε τα σφάλματα και να ετοιμάσουμε τα βασικά χαρακτηριστικά για το ευρύ κοινό και τώρα είμαστε έτοιμοι για τελική παραγωγή.

Μπορείτε να βρείτε την κονσόλα μας εδώ και να εγγραφείτε δωρεάν. Ωστόσο, σημειώστε ότι δεν μπορούν να μεταφερθούν μεμονωμένες συσκευές στο Plasma Cloud, καθώς δουλεύουμε αποκλειστικά με διανομείς και μεταφέρουμε μόνο συσκευές για εκείνους τους μεταπωλητές που έχουν ήδη συμφωνήσει μαζί μας. Κατά συνέπεια, οι τελικοί χρήστες καλούνται να επικοινωνούν με τους πρώην διανομείς / μεταπωλητές του Open Mesh εάν ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν το πλάσμα Cloud. Οι διανομείς που επιθυμούν να μεταφέρουν τους πελάτες τους στο Plasma Cloud μπορούν να έρθουν σε επαφή μαζί μας για να συζητήσουν ένα σχέδιο μετανάστευσης για τις συσκευές Open Mesh.

Η ανάπτυξη και η δοκιμή είναι πάντα σε εξέλιξη, επομένως η ενεργητική ανατροφοδότηση είναι κάτι περισσότερο από ευπρόσδεκτη. Μείνετε συντονισμένοι καθώς νέες λειτουργίες θα προστεθούν στην υποδομή του Plasma Cloud σε μηνιαία βάση.

2. Υλικό: Ξεκίνησε η μαζική παραγωγή υλικού
Οι εταίροι μας από την Ταϊβάν ξεκίνησαν τη μαζική παραγωγή υλικού (η οποία θα απαιτήσει περίπου 4 μήνες για να ολοκληρωθεί). Εν τω μεταξύ, έχουμε ακόμα διαθέσιμα δείγματα για τους διανομείς που ενδιαφέρονται να τις δοκιμάσουν – μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Θα χαρείτε επίσης να γνωρίζετε ότι δεν σχεδιάζουμε να σας αφήσουμε να κρεμάσετε για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα και οι συνεργάτες μας σύντομα θα αρχίσουν να προσφέρουν υλικό Open Mesh με το προ-εγκατεστημένο λογισμικό Plasma Cloud.

3. Υποστήριξη: Το κέντρο υποστήριξής μας είναι ζωντανό
Δημιουργήσαμε ένα απλό κέντρο υποστήριξης με τις πρώτες καταχωρήσεις FAQ που είναι διαθέσιμες για διαβούλευση εδώ. Αν δεν μπορείτε να βρείτε μια απάντηση στην ερώτησή σας, μην διστάσετε να υποβάλετε ένα αίτημα και η ομάδα υποστήριξής μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό. Θα προσθέτουμε νέες καταχωρήσεις FAQ και οδηγούς ανάλογα με τις ανάγκες – το Cloud Plasma δεν σταματάει ποτέ.

Comments are closed