Είμαστε μια ομάδα πρώην μηχανικών Open Mesh, μερικοί από τους οποίους ξεκίνησαν με το Open Mesh από πολύ νωρίς, αλλά αποφάσισαν να εγκαταλείψουν την εταιρεία κατά τη διάρκεια της απόκτησης Datto.

Τον Οκτώβριο του 2018, μερικοί μεγάλοι πελάτες του Open Mesh έφτασαν σε εμάς για να μας εξηγήσουν την κατάσταση με την οποία το Open Mesh τους άφησε μετά την αλλαγή του αρχικού επιχειρησιακού προτύπου τους και μας κάλεσε πίσω στη δράση. Από τότε δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε μια εναλλακτική λύση που προσφέρει όλες τις βασικές πτυχές που όλοι αγαπούσαν πάντα για τα προϊόντα Open Mesh: την ευκολία χρήσης και το χαμηλό κόστος.
Τους τελευταίους μήνες, άλλοι πρώην υπάλληλοι του Open Mesh άρχισαν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια: το Plasma Cloud γεννήθηκε.

Από την αρχή, το Plasma Cloud προσπάθησε να δημιουργήσει ένα σύστημα διαχείρισης σύννεφων χαμηλού λανθάνοντος χρόνου και χωρίς clutter για ολόκληρο το δίκτυό σας, ειδικά σχεδιασμένο ώστε να διευκολύνει την ανάπτυξη, την κλίμακα και τη διαχείριση από οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή, με ελάχιστη καμπύλη μάθησης.
Αυτό είναι τελικά εφικτό χάρη στο πρόσφατα δημοσιευμένο ταμπλό (εμπνευσμένο από το CloudTrax του Open Mesh), που είναι τώρα διαθέσιμος για δημόσιες δοκιμές στη διεύθυνση https://console.plasma-cloud.com.

Για να προσφέρει στους πελάτες πρώην Open Mesh μια ομαλή μετάβαση, η ομάδα Plasma Cloud εξασφάλισε ότι οι πιο σημαντικές λειτουργίες έχουν ήδη παραδοθεί μέσα σε αυτή την πρώτη δημόσια κυκλοφορία, κυρίως:

  • Εισαγωγή δικτύων CloudTrax με ρυθμίσεις, AP και σελίδες εκτύπωσης
  • Υποστήριξη του υλικού Open Mesh στο Plasma Cloud μετά την αναβάθμιση του υλικολογισμικού
  • Ομαδοποίηση δικτύων σε οργανισμούς που διαχειρίζονται με τον ίδιο λογαριασμό
  • Απλή επισκόπηση δικτύου με χάρτη
  • Τα λεπτομερή AP και οι πίνακες πελατών καθορίζονται από την SSID & time period
  • Διαδραστικοί χάρτες επισκεψιμότητας AP και πελατών που μπορούν να εμφανίσουν πρότυπα χρήσης δεδομένων τον τελευταίο μήνα
  • Αναφορά κατάστασης σε απευθείας σύνδεση / κατάσταση σύνδεσης σε πραγματικό χρόνο AP

    Επιδιώκοντας τη συνεχή βελτίωση, οι προγραμματιστές μας εργάζονται συνεχώς στον πίνακα οργάνων και το back-end του σε υψηλό ρυθμό, με πολλά συναρπαστικά νέα χαρακτηριστικά ήδη στα έργα και πιο προγραμματισμένα να ξεκινήσουν την ανάπτυξη τους επόμενους μήνες.

Είστε διανομέας και θέλετε να χρησιμοποιήσετε την υποδομή Plasma Cloud για τους πελάτες σας; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα! Είμαστε ανοιχτοί σε νέες συνεργασίες και συνεργασίες.

Comments are closed