Μαρίνες ή κάμπινγκ με περιορισμένη πρόσβαση στο δίκτυο; Δεν μπορείτε να φτάσετε στο Wi-Fi σε συγκεκριμένο δωμάτιο στο γραφείο σας; Μην πεις τίποτε άλλο! Η δικτύωση Mesh είναι τελικά διαθέσιμη στην πιο πρόσφατη σταθερή έκδοση του firmware του Plasma Cloud.

Η ομάδα μηχανικών μας εργάστηκε σκληρά για να κατασκευάσει το καλύτερο πλέγμα για τις συσκευές σας. Έχουμε επικεντρωθεί σε όλες τις βασικές πτυχές για να σας προσφέρουμε ένα προϊόν που ποτέ δεν θα απογοητεύσει.

Υψηλή απόδοση
Το πλέγμα νεφών πλάσματος χρησιμοποιεί το B.A.T.M.A.N. πρωτόκολλο με μετρητική απόδοση και έτσι βελτιστοποιεί τη ροή της κυκλοφορίας με στόχο την πολύ υψηλή απόδοση.

Λειτουργεί τόσο στις ραδιοσυχνότητες των 2,4 και 5 GHz όσο και στα σημεία πρόσβασης Single Band, Double-Band και Tri-band Plasma Cloud. Φυσικά, αυτή η δυνατότητα επεκτείνεται και σε όλες τις μεταναστευμένες συσκευές τρίτων – πείτε αντίο σε τυχόν προβλήματα συμβατότητας!

Αξιοπιστία
Το mesh είναι αυτό-σχηματισμό και αυτοθεραπεία και ως τέτοια αυτοματοποιημένη αποκατάσταση και αποτυχία-ενσωματωθεί: όταν η σύνδεση uplink χάνεται, οι συσκευές σαρώνουν τη γειτονιά τους και προσπαθούν να βρουν το δίκτυο mesh τους αυτόματα. Καθίστε και χαλαρώστε ενώ οι συσκευές σας λειτουργούν για εσάς.

Ευκαμψία
Το Cloud Plasma επιτρέπει την απενεργοποίηση του δικτύου πλέγματος για τη μείωση του γενικού κόστους του δικτύου σας και την αύξηση της συνολικής απόδοσης σε περιπτώσεις όπου έχουν συνδεθεί όλα τα σημεία πρόσβασης. Επειδή δεν θέλουμε να σας περιορίσουμε με ένα διακόπτη on-off mesh σε δίκτυο, το Plasma Cloud επιτρέπει επίσης σε μεμονωμένες συσκευές να παρακάμπτουν ξεχωριστά τις ρυθμίσεις των ματιών σε δίκτυο, απενεργοποιώντας ή ενεργοποιώντας το πλέγμα, παρέχοντας εξαιρετική ευελιξία σε όλους τους πελάτες σας.

Ένα πρακτικό παράδειγμα; Αυτή η λειτουργία σας επιτρέπει να έχετε ένα εντελώς ενσύρματο δίκτυο με μια ενιαία περιοχή συνδεδεμένη μέσω πλέγματος, όλα αυτά ενώ εξακολουθείτε να έχετε την καλύτερη δυνατή απόδοση χωρίς περιττές επιβαρύνσεις.

Ορατότητα
Η κονσόλα μας προσφέρει την ασύγκριτη ορατότητα της τοπολογίας δικτύων δικτύων σας, εξασφαλίζοντας ότι μπορείτε εύκολα να έχετε πλήρη έλεγχο των mesh στα χέρια σας.

Η τοπολογία του mesh επιτρέπει την προβολή της κατάστασης ολόκληρου του δικτύου σας, τόσο ενσύρματου όσο και ασύρματου, με την επιλογή είτε να απεικονίσετε τις διαδρομές από συσκευές mesh στην πύλη είτε να επιλέξετε την προβολή ζεύξης mesh για να λάβετε τις πληροφορίες για κάθε μεμονωμένο σύνδεσμο.

Πού λάμπει ένα δίκτυο mesh;
Το δίκτυο Mesh είναι απαραίτητο σε όλους τους τομείς όπου η καλωδίωση Ethernet δεν μπορεί να υπάρξει ή είναι υπερβολικά δαπανηρή και χρονοβόρα για την εγκατάσταση.

Οι χώροι κατασκήνωσης και οι μαρίνες είναι μερικές από τις πιο προφανείς περιπτώσεις χρήσης, καθώς η εγκατάσταση ενσύρματου δικτύου σε αυτά τα περιβάλλοντα μπορεί να είναι μάλλον αδύνατη. Ωστόσο, ακόμη και τα ξενοδοχεία, οι ιδιωτικές κατοικίες ή οι μεγάλες κατοικίες μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από ένα δίκτυο ματιών, το οποίο συχνά χρησιμοποιείται ως γρήγορη και εύκολη επέκταση της υπάρχουσας ενσύρματης υποδομής Wi-Fi.

Οπουδήποτε μπορεί να αποφασίσετε να χτίσετε τελικά το δίκτυό σας – αν αυτό που επιδιώκετε είναι υψηλή απόδοση, αξιοπιστία, ευελιξία και ορατότητα, βεβαιωθείτε ότι είναι ένα Plasma Cloud mesh!

Comments are closed