Κάθε λογαριασμός Plasma Cloud μπορεί να δημιουργήσει, να διαχειριστεί, να μοιραστεί και να διαγράψει τις δικές του οργανώσεις και δίκτυα. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα σχετικά με οργανισμούς και δίκτυα, μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο σχετικά με την Πολυνηματική.

Αυτός ο οδηγός σας οδηγεί στη διαδικασία για τη διαγραφή δικτύων και οργανισμών.

Πριν προχωρήσετε, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι τα δίκτυα και οι οργανισμοί διαθέτουν συγκεκριμένους πόρους μέσα τους. Αυτοί οι πόροι θα πρέπει να διαγραφούν παράλληλα με το αντίστοιχο δίκτυο / οργανισμό τους. Πιο συγκεκριμένα:

 • Όλες οι συσκευές, VLAN και SSID θα διαγραφούν επίσης όταν καταργηθεί το συνδεδεμένο δίκτυο τους.
 • Οι σελίδες εκτόξευσης και όλα τα δίκτυα πρέπει να καταργηθούν πριν να διαγραφεί ο συσχετισμένος τους οργανισμός.

Διαγραφή ενός δικτύου

 1. Επιλέξτε το δίκτυο που θέλετε να διαγράψετε από το πάνω δεξιό μενού Δικτύων.
 2. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Δίκτυο.
 3. Κάντε κλικ στις τρεις κάθετες κουκίδες δίπλα στο κουμπί Αποθήκευση στο επάνω δεξιό μέρος της σελίδας και επιλέξτε Διαγραφή δικτύου.
 4. Τώρα θα παρουσιαστεί μια λίστα με τους διάφορους πόρους που θα διαγραφούν παράλληλα με το δίκτυο. Εάν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε το επιλεγμένο δίκτυο, κάντε κλικ στο Ναι, είμαι σίγουρος !;

5. Στη συνέχεια, η κονσόλα θα σας ειδοποιήσει ότι η λειτουργία αυτή επιτεύχθηκε.

Διαγραφή οργανισμού

 1. Επιλέξτε τον οργανισμό που θέλετε να διαγράψετε από το πάνω δεξιό μενού Organizations.
 2. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαγράψει όλες τις σελίδες εκτύπωσης και τα δίκτυα που σχετίζονται με τον επιλεγμένο οργανισμό.
 3. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις> Οργανισμοί.
 4. Κάντε κλικ στις τρεις κάθετες κουκίδες δίπλα στο κουμπί Αποθήκευσης στο επάνω δεξιό μέρος της σελίδας και επιλέξτε Διαγραφή οργανισμού.
 5. Θα εμφανιστεί τώρα μια ερώτηση που θα σας ρωτάει αν είστε βέβαιοι ότι θέλετε να διαγράψετε το επιλεγμένο δίκτυο – κάντε κλικ στο Ναι, είμαι σίγουρος !;

6. Στη συνέχεια, η κονσόλα θα σας ειδοποιήσει ότι η λειτουργία αυτή επιτεύχθηκε.

Σημείωση: αν δεν έχετε διαγράψει σωστά όλες τις σχετικές σελίδες εκτύπωσης και τα δίκτυα, αυτή η λειτουργία θα σας δώσει ένα σφάλμα. Σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο, επιστρέψτε στο σημείο 2.

Comments are closed