Είναι δυνατό να μεταφέρετε στην κονσόλα Plasma Cloud τα υπάρχον σας δίκτυα από το CloudTrax.

Πριν το κάνετε αυτό, ελέγξτε τα εξής:

1. Υποστηρίζονται τα Access Points σας από το Plasma Cloud firmware (δείτε το άρθρο);
2. Είναι τα Access Points σας σε λίστα με το Plasma cloud ;
 

Σε αυτό το άρθρο, θα υποθέσουμε ότι έχετε ήδη δημιουργήσει έναν λογαριασμό στην κονσόλα cloud Plasma.

Για να εισαγάγετε το δίκτυό σας, χρησιμοποιούμε τη λειτουργικότητα API στο CloudTrax και ως εκ τούτου θα πρέπει να ξεκινήσετε δημιουργώντας ένα κλειδί API.

Αρχικά, συνδεθείτε στο CloudTrax και μεταβείτε στην ενότητα “Οι ρυθμίσεις μου”.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στη σελίδα για να βρείτε την ενότητα “Πιστοποιήσεις API”, εδώ κάνετε κλικ στο “Προσθήκη νέου”.

Αυτό θα σας δημιουργήσει αυτόματα ένα νέο κλειδί API και έναν κωδικό πρόσβασης, σημειώστε τα, καθώς μόλις φύγετε από αυτή τη σελίδα δεν μπορείτε να ανακτήσετε το κλειδί API.

Το επόμενο βήμα είναι να συνδεθείτε στην κονσόλα Plasma Cloud και κάντε κλικ στο ‘Δίκτυα’ στην επάνω δεξιά γωνία, ώστε να έχετε ένα αναπτυσσόμενο μενού των υφιστάμενων δικτύων σας καθώς και τις επιλογές για τη δημιουργία ενός νέου δικτύου από την αρχή ή ‘Import CloudTrax δίκτυο “, η τελευταία επιλογή είναι αυτή που μας ενδιαφέρει.

Ένα πλαίσιο θα εμφανιστεί τώρα με πεδία που θα επικολληθούν στο κλειδί API και μυστικό που δημιουργήσατε στο CloudTrax στην αρχή της διαδικασίας.

Μόλις το κλειδί και το password σας έχουν επικολληθεί, μπορείτε να κάνετε κλικ στο ‘Λίστα μου CloudTrax δίκτυα μου’.

Όλα τα δίκτυα που σχετίζονται με το λογαριασμό με το οποίο δημιουργήσατε το κλειδί API και τα μυστικά θα εμφανίζονται τώρα σε ένα αναπτυσσόμενο μενού που θα είναι έτοιμο για εισαγωγή. Σημειώστε ότι υπάρχουν 3 διαφορετικοί τρόποι εισαγωγής

Clone network only – Αυτή η επιλογή θα κλωνοποιήσει μόνο τις ρυθμίσεις δικτύου και θα εισαγάγει τις διευθύνσεις MAC των σημείων πρόσβασης στο αρχικό δίκτυο cloudTrax

Clone networks and unlock devices – Αυτή η επιλογή θα κλωνοποιήσει τις ρυθμίσεις δικτύου, θα εισαγάγει τις διευθύνσεις MAC του αρχικού δικτύου CloudTrax και θα σπρώξει μια προσαρμοσμένη δέσμη ενεργειών στο δίκτυο CloudTrax για να ξεκλειδώσει τα σημεία πρόσβασης. Αυτό θα σας επιτρέψει να εκτελέσετε μια απλή χειροκίνητη αναβοσβήνει τα σχετικά σημεία πρόσβασης (μοντέλα διπλής ζώνης που είναι κλειδωμένα από τους κανονισμούς της FCC)

Clone networks and install Plasma Cloud firmware – Αυτή η επιλογή θα κλωνοποιήσει τις ρυθμίσεις δικτύου, θα εισαγάγει τις διευθύνσεις MAC του αρχικού δικτύου CloudTrax και θα σπρώξει ένα προσαρμοσμένο σενάριο στο δίκτυο CloudTrax για να ξεκλειδώσει και να αναποδογυρίσει τα σημεία πρόσβασης στο πρωτότυπο δικτύου, μόλις ολοκληρωθούν, οι μονάδες θα ξεκινήσουν αυτόματα τον έλεγχο στην κονσόλα Cloud Plasma. Αυτή η διαδικασία μπορεί να διαρκέσει 60 – 90 λεπτά ανάλογα με το μέγεθος του δικτύου σας.

Εάν παρουσιάσετε ένα μήνυμα σφάλματος σχετικά με τις διευθύνσεις MAC κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο.

Comments are closed