Εάν είστε νέοι στην κονσόλα Cloud Plasma και θέλετε έναν γρήγορο οδηγό για το πώς να ξεκινήσετε με αυτό, αυτό είναι το φροντιστήριο για εσάς. Θα σας καθοδηγήσουμε στη διαδικασία για τη δημιουργία της πρώτης σας οργάνωσης, τη ρύθμιση του πρώτου σας δικτύου και την προσθήκη νέων συσκευών.

Λάβετε υπόψη ότι σε αυτόν τον οδηγό θα υποθέσουμε ότι έχετε ήδη δημιουργήσει έναν λογαριασμό και συνδεθήκατε στην κονσόλα Cloud Plasma.

Βήμα 1: Δημιουργήστε την πρώτη σας οργάνωση

Δημιουργήστε τον πρώτο σας οργανισμό, μεταβαίνοντας στην ενότητα Οργανισμοί → Δημιουργία νέας οργάνωσης στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής της κονσόλας.

Στο αναδυόμενο παράθυρο που θα εμφανιστεί, γράψτε το όνομα του οργανισμού σας, προαιρετικά μια περιγραφή και κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία.

Στη συνέχεια, η κονσόλα θα σας ειδοποιήσει ότι η λειτουργία αυτή επιτεύχθηκε.

Βήμα 2: Δημιουργήστε το πρώτο σας δίκτυο

Δημιουργήστε το πρώτο σας δίκτυο, μεταβαίνοντας στην επιλογή Δίκτυα → Δημιουργία νέου δικτύου στην επάνω δεξιά γωνία της διεπαφής κονσόλας.

Στο αναδυόμενο παράθυρο που θα εμφανιστεί, γράψτε το όνομα του δικτύου σας, προαιρετικά μια περιγραφή και τη ζώνη ώρας. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Δημιουργία.

Στη συνέχεια, η κονσόλα θα σας ειδοποιήσει ότι η λειτουργία αυτή επιτεύχθηκε.

Βήμα 3 (Προαιρετικό): Προσαρμόστε τις ρυθμίσεις δικτύου και διαμορφώστε το πρώτο SSID


Μπορείτε είτε να αποφασίσετε να αφήσετε τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις για το δίκτυό σας, είτε να τις προσαρμόσετε. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις δικτύου, μεταβείτε στις Ρυθμίσεις → Δίκτυο στο κύριο μενού στα αριστερά.

Από το ίδιο μενού, δημιουργήστε το πρώτο SSID σας πλοηγώντας σε SSID → Δημιουργία νέου SSID.

Στο αναδυόμενο παράθυρο που θα εμφανιστεί, γράψτε το όνομα SSID και κάντε κλικ στο Δημιουργία.

Στη συνέχεια, η κονσόλα θα σας ειδοποιήσει ότι η λειτουργία αυτή επιτεύχθηκε.

Το νεοδημιουργημένο SSID σας μπορεί να ρυθμιστεί στο ίδιο μενού, Ρυθμίσεις → SSIDs → Your-SSID-Name. Ενδεχομένως να θέλετε να τροποποιήσετε αυτές τις επιλογές αν θέλετε, για παράδειγμα, να ρυθμίσετε έναν κωδικό πρόσβασης Wi-Fi.

Βήμα 4: Προσθέστε τις συσκευές σας


Επιστρέψτε στην Επισκόπηση στο κύριο μενού και κάντε κλικ στο χάρτη για να προσθέσετε την πρώτη σας συσκευή. Μπορείτε είτε να αποφασίσετε να πληκτρολογήσετε τη διεύθυνση MAC μη αυτόματα είτε να σαρώσετε τον κωδικό QR. Μόλις ολοκληρωθεί η φόρμα, κάντε κλικ στην επιλογή Δημιουργία.

Αυτό το τελευταίο βήμα μπορεί να επαναληφθεί για να προσθέσετε όσες συσκευές χρειάζεστε.

Τώρα μπορείτε να συνδέσετε τις συσκευές σας και να τις συνδέσετε στο Internet. Η διαμόρφωση του Cloud Plasma διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα!

Comments are closed