Marketplace. Τι είναι αυτό?

Παρόμοια με το Google Play σε συσκευές Android, όπου όλοι μπορούν να περιηγηθούν και να αγοράσουν εφαρμογές, η αγορά μας προσφέρει πολλές υπηρεσίες τρίτων σε μια ενιαία πλατφόρμα. Μέσα από αυτό, οι πάροχοι υπηρεσιών μπορούν εύκολα να προσφέρουν τα προϊόντα τους σε χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο – παρέχοντάς τους μια εξαιρετικά μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών που διαφορετικά δεν θα ήταν διαθέσιμες αμέσως.
Όλα είναι κεντρικά διαχειριζόμενα στην αγορά για να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ανακαλύψουν τις υπηρεσίες που θα αγαπήσουν πραγματικά. Η εύκολη στη χρήση διασύνδεση κονσόλας Plasma Cloud και η ασφάλεια του cloud εμπλουτίζονται πλέον από όλες αυτές τις υπηρεσίες τρίτων.

Αλλά πώς λειτουργεί;

Η αγορά είναι πλήρως ενσωματωμένη στην κονσόλα Plasma Cloud. Η αναζήτηση και η εγγραφή σε υπηρεσίες δεν ήταν ποτέ ευκολότερη. Αρχικά, επιλέξτε την υπηρεσία και το σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στην ανάπτυξη. Δεύτερον, χρησιμοποιήστε το βολικό σύστημα πληρωμών για να αγοράσετε τις υπηρεσίες σας. Στη συνέχεια, όλες οι υπηρεσίες θα διαμορφωθούν αυτόματα στα δίκτυά σας.
Στόχος μας είναι να παρέχουμε τη μέγιστη φιλικότητα προς το χρήστη και μηδενική ταλαιπωρία. Δεν υπάρχουν περισσότερες ώρες μετά από περίπλοκες διαδικασίες εγκατάστασης ή αντιμετώπιση προβλημάτων συμβατότητας: απλά επιλέξτε, πληρώστε και πηγαίνετε.

Ποιες υπηρεσίες θα πρέπει να περιμένετε;

Θα υπάρχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών διαθέσιμων στην αγορά. Μπορείτε να περιμένετε τις ακόλουθες κατηγορίες: αιχμάλωτη πύλη και απομακρυσμένες σελίδες εκκίνησης, αναλυτικά στοιχεία παρουσίας, κουπόνια, κοινωνική σύνδεση, φιλτράρισμα DNS, VPN / διακομιστή μεσολάβησης, αντιμετώπιση προβλημάτων δικτύου, διαφημίσεις WiFi, ασφάλεια, έλεγχος πρόσβασης, διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, λογισμικό λειτουργιών και πολλά άλλα.
Μερικά πρακτικά παραδείγματα της χρησιμότητας των υπηρεσιών:
• Απομακρυσμένη αντιμετώπιση προβλημάτων: ένας τεχνικός απομακρυσμένης πρόσβασης είναι πιο γρήγορος και φθηνότερος από τις επισκέψεις σε προσωπικό.
• Κοινωνική σύνδεση: η ανάπτυξη του κοινωνικού Wi-Fi βοηθά κάθε τύπο επιχείρησης να ενισχύσει την κοινωνική του προβολή και να αυξήσει την αναγνωρισιμότητα της επωνυμίας.
• Λιανικές αναλύσεις: κατανοήστε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο οι πελάτες κινούνται και συμπεριφέρονται στις εμπορικές περιοχές.

Οι δυνατότητες είναι τόσο ατελείωτες όσο ο αριθμός των υπηρεσιών που μπορούν να παρέχονται μέσω της πλατφόρμας αγοράς μας. Επιτρέποντας στους παρόχους τρίτων προσθήκες στην αγορά, δεν θέτουμε αποτελεσματικά κανένα όριο στο ποσό και τον τύπο των υπηρεσιών που μπορούν να απολαμβάνουν οι χρήστες.

Γιατί θα αγαπήσετε όλα αυτά;

Μετά από μερικά αιτήματα χαρακτηριστικών γνωρίζουμε – όπως εσείς – ότι οι χρήστες επιθυμούν αυτές τις υπηρεσίες. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε ακόμα, είναι ότι σύντομα θα έρθετε να αγαπάτε ολόκληρη την έννοια που περιβάλλει αυτή την αγορά – και οι λόγοι είναι άφθονοι.
Για τους παρόχους υπηρεσιών: Οι πελάτες του Plasma Cloud θα μπορούν να βρουν την προσφορά σας στην αγορά μας και να εγγραφούν στην υπηρεσία σας. Το πλεονέκτημα είναι η επέκταση της απόδοσης των πελατών σας, ενώ οι πελάτες μας έχουν περισσότερες επιλογές και ευκολία εγκατάστασης. Οι συνεργάτες παροχής υπηρεσιών έχουν πλήρη πρόσβαση στο API υπηρεσιών μας για την ομαλή ενσωμάτωση στο Plasma Cloud.
Για τελικούς χρήστες: Υπάρχει μεγάλη ποικιλία υπηρεσιών διαθέσιμων μέσω ενός κεντρικού συστήματος συνδρομής – δεν θα χρειαστεί να ψάξετε στο διαδίκτυο για μια συμβατή υπηρεσία. Αντ ‘αυτού, η αγορά θα σας δώσει μια επισκόπηση του τι είναι εκεί έξω. Επιπλέον, θα μπορείτε να βλέπετε και να διαχειρίζεστε όλες τις συνδρομές σας με μια ματιά από μια ενιαία πλατφόρμα. Ποτέ δεν ήταν τόσο εύκολο και κλιμακωτό.

Ενδιαφέρεστε για περισσότερα;

Είστε πάροχος υπηρεσιών που ενδιαφέρεστε να προσφέρετε το προϊόν σας στην αγορά μας; Επικοινωνήστε μαζί μας τώρα για να συζητήσετε τα επόμενα βήματα – αναφέρετε σαφώς τι προσφέρει η υπηρεσία σας και ποια API πρέπει να ενσωματώσετε μαζί μας.


Είστε χρήστης που αναζητά μια συγκεκριμένη υπηρεσία; Ενημερώστε μας για το ποια θα χρειαστείτε και θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να βρούμε έναν παροχέα υπηρεσιών που να ταιριάζει με την αγορά μας!

Comments are closed